Sköna Under

Sköna Under öppnade i maj 1992 på Nybrogatan den första underklädesbutiken av Carina som fram till dess jobbat som sjuksköterska senast som företagssköterska. Redan inom ett år gavs möjlighet att flytta till Storgatan först till nummer 12 och sedermera till nummer 16 där butiken fortfarande är belägen. Under åren har dessutom drivits en underklädesbutik i gallerian - Ina's - och en Triumphbutik på Storgatan 15 samt under ett par år en webbutik. Men mot bakgrund av erhållna erfarenheter koncentreras nu all verksamhet till butiken Sköna Under på Storgatan 16 där Carina tillsammans med butikssäljarna Malin, Kim och Terese med mellan 15 och 26 års erfarenhet på Sköna Under kan ge den personliga service från det stora sortimentet som är Sköna Under's signum.

 

Till Sköna Under kommer man för att få hjälp att hitta de rätta underkläderna, badkläderna eller nattkläder eller strumpor. De erfarna BH-experterna provar ut BH av rätt modell, färg och storlek med den bästa tänkbara passform. Storlekar finns såväl för den lilla nätta som för den med mer generösa former. Det finns såväl behåar för avlastning, protes, sport samt givetvis flärd och det sensuella. Det finns något som passar för alla åldrar speciellt glädjande är att få hjälpa unga med den första behån!

 

Stor sortering av bikinis och baddräkter året om. Alla har givetvis BH-storlekar. Att prova ut bikinis och granska sig själv i provrumsspegeln brukar medföra såväl glädje som frustration men med hjälp av våra duktiga tjejer brukar alla lämna provrummen med tillfredsställelse över att fått utprovat ett badplagg som passar såväl i färg och mönster som modell och storlek.


Genom att besöka mässor och fabriker runt om i världen håller personalen sig a´jour med trender och utvecklingen inom underklädesbranschen. Intressant är att se hur dessa underkläder sys av skickliga sömmerskor. En BH sys av många delar, 40-50 delar beroende på modell. Sen ska varje BH sys i många storlekar. En enda BH-modell kan finnas i några varianter, några olika färger och sedan i upp emot ett 70-tal olika storlekar! Så det blir ett stort lager och dagliga beställningar och leveranser.

Sköna Under deltar vid modevisningar där säsongens badkläder och underkläder visas upp av våra erfarna underklädesmodeller ofta iförda vackra och stilfulla attribut.

Sköna Under utsågs efter noggrann granskning till Sveriges bästa underklädesbutik 2009 vid en sammankomst i Stockholms stadshus.